Uzak geçmişin ayrıntıları ve şaşırtıcı keşifleri üzerine hazırladığımız bu quiz, Arkeofili kitabındaki bilgilerden ilham alıyor.
Eskiye olan ilginizi sınamaya hazır mısınız? Arkeofili kitabındaki bilgilerden yola çıkarak hazırladığımız sorulardan bazıları kolay, bazıları ise biraz zorlayıcı olabilir. Ancak kitabı okumamış olsanız bile soruları çözerken eğleneceğinizi düşünüyoruz!
Bu quiz’deki her bir soru sizi geçmişin farklı bir dönemine götürecek. İlk evcilleştirilen hayvanlardan, Göbeklitepe’ye, Atlantis’ten antik Roma’ya uzanan bu sorularda kendinizi sınayabilirsiniz!
Siz kaç tanesini doğru bildiniz? Sonuçlarınızı sosyal medya kanallarınızda Arkeofili’yi etiketleyerek bize de bildirin! Hadi başlayalım!
[streamquiz id=”22″]
You must be logged in to post a comment Login